Υλικά

  • 225 γραμμάρια σοκολάτα ημίγλυκη, χοντροκομμένη
  • 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 3 πορτοκάλια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα από τη σάρκα τους

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής κόβετε τα πορτοκάλια στη μέση κατά μήκος και με ένα μαχαιράκι χαράσσετε ολόγυρα την σάρκα τους.
  2. Στη συνέχεια με ένα κουταλάκι αφαιρείτε τη σάρκα από τα πορτοκάλια και αφήνετε στην άκρη για το γέμισμα.