Υλικά

  • 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
  • ντοματίνια
  • 2 βραστές πατάτες
  • 2 αυγά βραστά
  • 2 πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • μαρούλι
  • Άνηθος
  • Αλάτι
  • Ξύδι
  • Λάδι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύετε σε ένα μπολ τον άνηθο, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι.
  2. Προσθέτετε από πάνω τις βραστές πατάτες και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα.
  3. Βάζετε τον τόνο, τα ντοματίνια, το μαρούλι, τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, ανακατεύετε και σερβίρετε.