Υλικά

  • 4 τετράγωνα κομμάτια φέτα
  • 4 φύλλα κρούστας
  • 4 κουταλιές της σούπας μέλι
  • 2 κουταλιές της σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • Λάδι για τηγάνισμα

Εκτέλεση

  1. Κόβετε τα φύλλα κρούστας στη μέση και βάζετε από δύο μισά φύλλα το ένα πάνω στο άλλο. Στο κέντρο τους τοποθετείτε τη φέτα.
  2. Διπλώνετε σαν να είναι φάκελος και το αφήνετε λίγο.
  3. Σε μικρό μπρίκι ρίχνετε το μέλι, το ξύδι και μια κουταλιά σούπας νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύετε.
  4. Ζεσταίνετε καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
  5. Τα βγάζετε, τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και στη συνέχεια στα πιάτα.
  6. Περιχύνετε με 1½ κουταλιά της σούπας σάλτσα το καθένα και πασπαλίζετε με το σουσάμι.