Υλικά

  • 2 κουταλιές άνηθο ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές λάδι
  • 1 ματσάκι σπαράγγια καθαρισμένα
  • 2-3 γεμάτες κουταλιές μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 5 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • αλάτι
  • πιπέρι λευκό
  • 3 μέτριες πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κυβάκια
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • 2 κρεμμυδάκια φρέσκα το λευκό μέρος

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τις πατάτες για 25 λεπτά και τις στραγγίζετε.
  2. Πέντε λεπτά πριν βράσουν οι πατάτες ρίχνετε τα καθαρισμένα σπαράγγια και τα ζεματάτε για 5 λεπτά.
  3. Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά της συνταγής εκτός από τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά.
  4. Προσθέτετε τη μαγιονέζα με την μουστάρδα και ανακατεύετε απαλά να πάει παντού.
  5. Ρίχνετε το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι και τα ντοματίνια.
  6. Βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.