Υλικά

  • Φέτες από ψωµί προζύµης ή ciabbata
  • Μισό ξερό κρεµµύδι
  • Κρίταµο σε άλµη
  • Φιλέτα γαύρου µαρινάτου
  • Ντοματίνια
  • Λίγο θυµάρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Ψήνουµε τις φέτες του ψωµιού στο φούρνο ή σε φρυγανιέρα.
  2. Αφού ψηθούν, τρίβουµε τη µία πλευρά τους µε το κρεµµύδι και τις ραντίζουµε µε ελαιόλαδο.
  3. Πάνω στη φέτα βάζουµε το κρίταµο, αφού το βγάλουµε από την άλµη του, τα φιλέτα του γαύρου και τα τοµατίνια κοµµένα στη µέση.
  4. Ρίχνουµε ξανά λίγο ελαιόλαδο και πασπαλίζουµε µε θυµάρι.