Υλικά

  • 450 γραμμάρια φρέσκα βατόμουρα
  • 3 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού κρεμόριο
  • Βασιλικός

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τα βατόμουρα και τα στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί. Αφήνετε 12 για διακόσμηση.
  2. Για να κάνετε τη μους, χτυπήστε τα βατόμουρα μαζί με τα ασπράδια αυγών, τη ζάχαρη και το κρεμόριο σε ένα μίξερ στη δυνατή σκάλα για περίπου 2-3 λεπτά.
  3. Χτυπάμε το μείγμα μέχρι να σχηματιστεί μια σφικτή μαρέγκα.
  4. Ρίχνετε το μείγμα σε ποτήρια και διακοσμείτε με φρέσκα βατόμουρα και φυλλαράκια βασιλικού.