Υλικά

  • 2 φλιτζάνια βρασμένο και κομμένο κοτόπουλο
  • ½ φλιτζάνι μανιτάρια κομμένα και σοταρισμένα
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 2 κουταλιές μαϊντανό
  • 1 φλιτζάνι τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε σε ένα μπολ τα αβγά και 2 κούπες γάλα. Όταν χτυπηθούν καλά, προσθέτετε τμηματικά το αλεύρι και το αλάτι και ύστερα το βούτυρο.
  2. Σκεπάζετε το μπολ και το βάζετε στο ψυγείο για 1 με 1 1/2 ώρα.
  3. Όταν το βγάλετε από το ψυγείο ξαναχτυπάτε το μείγμα το οποίο πρέπει να είναι ομοιόμορφο και πηκτό. Αν είναι πολύ πηχτό αραιώστε με λίγη κρέμα γάλακτος.
  4. Βουτυρώνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι διαμέτρου 9 ιντσών και γεμίστε ένα φλιτζανάκι του καφέ με το μείγμα.
  5. Το χύνετε στο κέντρο του τηγανιού και γυρνάτε κυκλικά το τηγάνι μέχρι να πάει το μείγμα παντού. Η κρέπα δεν θα πρέπει να είναι ούτε πολύ παχιά, ούτε πολύ λεπτή.