Υλικά

  • 7 πατάτες
  • 1 καρότο
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
  • γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες και το καρότο σε μικρά κομμάτια. Τα βάζετε σε μια κατσαρόλα και προσθέτετε νερό τόσο όσο να τα καλύψει.
  2. Προσθέτετε το αλάτι και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να μείνει λίγο νεράκι στην κατσαρόλα.
  3. Τα κατεβάζετε από την φωτιά και με ένα πιρούνι αρχίζετε να τα λιώνετε.
  4. Στο σημείο αυτό προσθέτετε τη μαργαρίνη και λίγο γάλα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα και προσθέτετε τέλος και το πιπέρι.