Υλικά

  • Μισό κιλό μανιτάρια άσπρα ή πλευρώτους
  • Δύο σκελίδες σκόρδο
  • Μαϊντανός
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε τα μανιτάρια και αν είναι πλευρώτους αφαιρείτε το χοντρό κομμάτι από το κοτσάνι τους, τα πλένετε καλά και τα διαχωρίζετε.
  2. Τσιγαρίζετε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και προσθέτετε τα μανιτάρια.
  3. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και τα αφήνετε για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να γίνουν ζουμερά.
  4. Αποσύρετε και τους ρίχνετε ψιλοκομμένο μαϊντανό.