Υλικά

  • 1 ματσάκι άνηθο
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 4 αυγά
  • 1 φλιτζάνι λάδι
  • αλάτι
  • μισό κιλό σπανάκι
  • 300 γραμμάρια σέσκουλα
  • 4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 2-3 πράσα

Εκτέλεση

  1. Πλένετε καλά με άφθονο νερό τα λαχανικά και τα ψιλοκόβετε.
  2. Τα αλατίζετε και τα τρίβετε ώσπου να στραγγίσουν.
  3. Αφού στραγγίσουν τα βάζετε σε μια λεκάνη, ρίχνετε τα αυγά, το λάδι, το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν τα υλικά.
  4. Σε καυτό λάδι ρίχνετε μια-μια κουταλιά σούπας από το μείγμα και μόλις αρχίζουν να σχηματίζονται οι κεφτέδες τους βγάζετε από το τηγάνι.