Υλικά

  • 1 κιλό κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 κιλό πράσινες πιπεριές
  • 350 γραμμάρια μπέικον ψιλοκομμένο
  • 400 γραμμάρια κίτρινα τυριά που λιώνουν
  • 1 δόση μπεσαμέλ
  • Kέτσαπ

Εκτέλεση

  1. Ψήνετε τις κόκκινες πιπεριές και τις ξεφλουδίζετε. Τηγανίζετε τις πράσινες πιπεριές και τις βάζετε σε απορροφητικό χαρτί.
  2. Αλείφετε το ταψί με κέτσαπ και στρώνετε τις ψιλοκομμένες, κόκκινες πιπεριές.
  3. Από πάνω στρώνετε τα τριμμένα κίτρινα τυριά, ύστερα το μπέικον, μετά τις στραγγισμένες πράσινες πιπεριές.
  4. Τέλος στρώνετε από πάνω την μπεσαμέλ.
  5. Ψήνετε στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδίσει η μπεσαμέλ.