Υλικά

  • 1200 γραμμάρια γαλέο φιλέτο
  • Σπανάκι (όση ποσότητα θέλουμε)
  • 3 ώριμες ντομάτες
  • 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Πλένετε το σπανάκι και το βράζετε σε μια κατσαρόλα με αρκετό νερό για λίγα λεπτά.
  2. Αλατοπιπερώνετε το φιλέτο γαλέου και το βάζετε σε ένα ταψί.
  3. Στρώνετε πάνω από το φιλέτο το σπανάκι, προσθέτετε τη ντομάτα και τον άνηθο.
  4. Στύβετε πάνω από το ψάρι ένα λεμόνι και περιχύνετε λίγο ελαιόλαδο.
  5. Το βάζετε στο φούρνο και το ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.