Υλικά

  • 6 φύλλα μαρουλιού ψιλοκομμένα
  • 2 φύλλα κόκκινου λάχανου ψιλοκομμένα
  • 4 αυγά βραστά κομμένα σε ροδέλες
  • 1 τόνος σε λάδι
  • 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
  • 1 αγγούρι ψιλοκομμένο
  • Αλάτι, ρίγανη
  • Ελαιόλαδο
  • ξίδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση

  1. Σε ξύλο κοπής ψιλοκόβετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε στη σαλατιέρα.
  2. Ραντίζετε με το λάδι και το μπαλσάμικο, αλατίζετε μαζί με τη ρίγανη και σερβίρετε.