Υλικά

  • 780 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε
  • 1 κουταλιά καφέ εσπρέσο
  • 1 κουταλιά της σούπας Kahlua
  • 1 κουταλιά της σούπας λικέρ irish κρέμα

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε όλα τα συστατικά για το μείγμα μασκαρπόνε σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Με ένα σύρμα χειρός, χτυπήστε την κρέμα γάλακτος με τη βανίλια και τη ζάχαρη μέχρι η κρέμα να γίνει σφικτή σαντιγί.
  3. Στη συνέχεια ανακατεύετε απαλά το μείγμα μασκαρπόνε μαζί με την σαντιγί μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  4. Βουτήξτε κάθε μισό σαβαγιάρ μέσα στο μπολ με τον ζεστό εσπρέσσο με το λικέρ.