Υλικά

  • αλάτι, πιπέρι
  • 5 μεγάλα κρεμμύδια ξερά
  • 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι
  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού μπύρα
  • 2 φλιτζάνια θρυμματισμένα δημητριακά
  • 1 φύλλο λαδόκολλας ή σιλικόνης

Εκτέλεση

  1. Παίρνετε τα κρεμμύδια και καθαρίζετε εξωτερικά τις φλούδες τους, τα κόβετε σε ροδέλες και χωρίζετε τα δαχτυλίδια.
  2. Στη συνέχεια σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι και την μπύρα, το αλατοπίπερο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει παχύρρευστο το κουρκούτι.
  3. Συγχρόνως αλέθετε τα δημητριακά στο μπλέντερ μέχρι να γίνουν σκόνη.
  4. Κατόπιν ρίχνετε μέσα τα δαχτυλίδια κρεμμυδιών και αμέσως μετά τα πασπαλίζετε με τα θρυμματισμένα δημητριακά.
  5. Στη συνέχεια τοποθετείτε τη λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
  6. Τέλος σερβίρετε με σάλτσα μπάρμπεκιου.