Υλικά

  • Μισό κιλό φύλλο κρούστας
  • ¼ κιλού κίτρινο τυρί τριμμένο
  • ¼ κιλού γιαούρτι
  • ¼ κιλού τυρί φέτα
  • 4 αβγά
  • 1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • Σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων

Εκτέλεση

  1. Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα λαδωμένα. Σε μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το βούτυρο, το γιαούρτι και τα αβγά και ρίχνετε το μείγμα πάνω στα φύλλα.
  2. Σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα, χαράζετε την πίτα και την ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
  3. Μόλις ψηθεί, την περιχύνετε με το γάλα, την αφήνετε λίγο να απορροφήσει το γάλα και σερβίρετε.