Υλικά

  • 1 & 1/2 φλιτζάνια (175 γραμμάρια) μπισκότα ολικής άλεσης αλεσμένα
  • 6 κουταλιές της σούπας (84 γραμμάρια) λιωμένο βουτύρο
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα θρυμματισμένα μπισκότα, το λιωμένο βούτυρο και το αλάτι μέχρι να γίνει ένα ενιαίο μείγμα.
  3. Πατήστε το μείγμα μπισκότου στη βάση της ταρτιέρας μέχρι να καλύψει όλη την επιφάνεια και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει στο ψυγείο ή σε θερμοκρασία δωματίου.