Υλικά

  • 200 γραμμάρια μπισκότα σοκολάτας με λευκή κρέμα θρυμματισμένα
  • 110 γραμμάρια βούτυρο λιωμένο (όχι καυτό)

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στη συνέχεια θρυμματίζετε στο μπλέντερ τα μπισκότα μέχρι να γίνουν ψιλά κομματάκια όχι όμως τελείως σκόνη. Κατόπιν τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.
  2. Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα ή ένα τσέρκι 20 εκ. και πιέζουμε το μείγμα στον πάτο μέχρι να απλωθεί ομοιόμορφα.
  3. Τοποθετούμε τη φόρμα στο φούρνο και ψήνουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το μείγμα μας.
  4. Αφού δούμε ότι ψήθηκε, βγάζουμε τη φόρμα από το φούρνο για να κρυώσει ή μπορούμε να την βάλουμε στο ψυγείο για περίπου 5 λεπτά.