Υλικά

  • Μισό κιλό μοσχαρίσιος άπαχος κιμάς
  • Δύο κουταλιές της σούπας φρυγανιά τριμμένη
  • Ένα κουτί ντοματοχυμό
  • Ένα κρεμμύδι
  • Ψιλοκομμένος μαϊντανός
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Κύμινο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλεύρι

Εκτέλεση

  1. Πλάθουμε τα σουτζουκάκια με όλα τα υλικά εκτός της ντομάτας και του αλευριού. Ρίχνουμε σε ένα ταψί λάδι, τόσο όσο θέλουμε να έχει το φαγητό μας.
  2. Αλευρώνουμε τα σουτζουκάκια και τα τοποθετούμε στο ταψί. Τα ψήνουμε στον φούρνο έως ότου να σχηματίσουν κρούστα.
  3. Μόλις ψηθούν γύρω-γύρω ρίχνουμε τη ντομάτα, λίγο ακόμα κύμινο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να ψηθούν.