Υλικά

  • 1 κιλό αλεύρι σκληρό
  • 1 αυγό
  • λίγο λάδι
  • αλάτι
  • νερό όσο πάρει
  • Μυξήθρα ξερή τριμμένη για σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Ζυμώνετε όλα τα υλικά πάρα πολύ καλά. Όσο περισσότερο ζυμώσετε τόσο πιο αφράτες θα γίνουν οι γκόγκες. Πλάθετε τη ζύμη σε σχήμα μακαρονιού και στη συνέχεια κόβετε σε μικρά κομματάκια.
  2. Τα βράζετε σε μπόλικο νερό για 10 λεπτά, σουρώνετε. Βάζετε λάδι στο τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζετε τις γκόγκες μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Σερβίρετε με τριμμένη μυζήθρα.