Υλικά

  • 18 κράκερ (1 πακέτο)
  • 1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα ταψί τοποθετούμε ένα φύλλο λαδόκολλας. Στη συνέχεια βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας και το βούτυρο σε ένα μπολ και λιώνουμε τη σοκολάτα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό, μετά ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα ή σε αλουμινένιο σκεύος σε μπεν μαρί.
  2. Στη συνέχεια βουτάμε ένα – ένα τα κράκερ στη λιωμένη σοκολάτα και τα ακουμπάμε στο φύλλο λαδόκολλας. Όταν ολοκληρώσουμε τη διαδικασία με όλα τα κράκερ αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσει η σοκολάτα.