Υλικά

  • 500 γραμμάρια φράουλες πολτοποιημένες
  • 1 κιλό γιαούρτι
  • 125 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
  • 120 ml ζεστό νερό

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μούλτι μέχρι να γίνει το μείγμα πουρές. Στο κάδο του μίξερ χτυπάμε το γιαούρτι, προσθέτουμε τη ζάχαρη και τις πολτοποιημένες φράουλες. Διαλύουμε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύουμε καλά.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζελατίνη στο μείγμα και ανακατεύουμε καλά, βάζουμε σε μια φόρμα για κέικ ή σε μικρά φορμάκια.
  3. Αφήνουμε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορούμε να το μοιράσουμε και σε ατομικά μπολ και διακοσμούμε με φρέσκες φράουλες.