Υλικά

  • 600  γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
  • 160 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλιά του γλυκού κουρκουμά
  • βούτυρο για το ταψί
  • λάδι για το τηγάνισμα
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκουμά, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
  2. Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.