Υλικά

  • 250 γραμμάρια πένες
  • 200 γραμμάρια φέτα
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 1/2 κούπα αρακά
  • 1 κουταλιά της σούπας κάπαρη
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ρίγανη
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις πένες με τον αρακά και αφήνουμε να κρυώσουν. Την ίδια ώρα κόβουμε τα ντοματίνια στη μέση και θρυμματίζουμε φέτα.
  2. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και την ρίγανη.
  3. Ανακατεύουμε και πάλι και σερβίρουμε.