Υλικά

  • 100 γραμμάρια φυτική μαργαρίνη ή βούτυρο
  • 60 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 60 γραμμάρια καρύδια, ψιλοκομμένα
  • 100 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος, ψιλοκομμένη
  • 3 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνετε το βούτυρο. Σε ένα μπολ ρίχνετε το αλεύρι, τα καρύδια, τη σοκολάτα γάλακτος, τη ζάχαρη και την κανέλα και προσθέτουμε λίγο-λίγο το βούτυρο (να είναι χλιαρό). Δουλεύετε το μείγμα με τα χέρια, έως ότου θυμίζει ψίχουλα ψωμιού.
  2. Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει και να στεγνώσει λιγάκι.