Υλικά

  • 7 πατάτες baby κομμένες στα 2
  • Μισό φλιτζάνι βούτυρο
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

  1. Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι,  ενώ σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
  2. Προσθέτουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο ταψί και περιχύνουμε με το βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε.
  3. Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί, μειώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160 βαθμούς και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου.