Υλικά

  • 600γρ. αλέυρι
  • 6γρ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 αυγά
  • 250γρ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 1,5 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • Λίγο αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύουμε το γάλα με το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και λίγο αλάτι. Στο τέλος, προσθέτουμε τα αυγά και τη μαργαρίνη.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ για 2 λεπτά δυνατά. Η ζύμη είναι έτοιμη όταν θα ξεκολλάει με ευκολία από τα τοιχώματα του μπολ.
  3. Ανοίγουμε τη ζύμη με τα χέρια ομοιόμορφα σε βουτυρωμένο ταψάκι.
  4. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Αναμειγνύουμε τα 4 αυγά με τη χοντροτριμμένη γραβιέρα, την κρέμα γάλακτος Ροδόπη, τα καρυκεύματα και ανακατεύουμε καλά.ΡΟΔΟΠΗ
  5. Στρώνουμε πάνω στη ζύμη τα κολοκυθάκια και το μπρόκολο και περιχύνουμε με το μείγμα των αυγών.
  6. Ψήνουμε στους 180°C για 20 – 30 λεπτά.