Υλικά

  • 300 γραμμάρια φράουλες ή βατόμουρα, πολτοποιημένα
  • 1 κιλό γιαούρτι
  • 125 γραμμομόρια ζάχαρη άχνη
  • 25 γραμμάρια ζελατίνα σε σκόνη
  • 120 ml ζεστό νερό

Εκτέλεση

  1. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά.
  2. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε σε ένα γυάλινο μπολ.
  3. Αφήνετε το ζελέ να πήξει στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μπορείτε να το μοιράσετε και σε ατομικά μπολ. Διακοσμείτε με φρέσκιες φράουλες.