Υλικά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε το αλεύρι, το λάδι, το ξύδι, το αλάτι, το μπέικιν πάουντερ αναδεύουμε καλά και τρίβουμε τα υλικά, ώστε να γίνουν σαν ψίχουλα. Αφήνουμε το μείγμα να ξεκουραστεί το λιγότερο μισή ώρα.
  2. Με αυτόν τον τρόπο η ζύμη θα γίνει πιο τραγανή. Κατόπιν ρίχνουμε σταδιακά το νερό ανακατεύουμε και ζυμώνουμε, μέχρι η ζύμη να γίνει μαλακή, χωρίς να κολλάει.
  3. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30-45 λεπτά.
  4. Στη συνέχεια, αν θέλουμε να κάνουμε πίτα, χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 μέρη και ανοίγουμε 2 χοντρά φύλλα ενός εκ., που να προεξέχουν του ταψιού.