Υλικά

  • αλεύρι
  • αλάτι
  • Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
  • 1 πακέτο μανιτάρια πλευρώτους ψιλοκομμένα
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 1 πιάτο βαθύ τριμμένη φρυγανιά με 2 κουταλιές τυρί τριμμένο

Εκτέλεση

  1. Παίρνετε ένα – ένα τα μανιτάρια και τα περνάτε από το αλεύρι. Στην συνέχεια από το αυγό και τέλος από την τριμμένη φρυγανιά με το τυρί τριμμένο.
  2. Αφήνετε το λάδι να κάψει, τηγανίζετε μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές.Τα βάζετε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί ώστε να φύγει το περιττό λάδι.
  3. Σερβίρετε με λεμόνι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.