Υλικά

  • Για τη σαλάτα
  • 100 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε κύβους
  • 6-7 καρύδια  σπασμένη σε κομματάκια
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 150 γραμμάρια μαρούλι
  • 1/2 ματσάκι ρόκα
  • Για τη σως
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • 2 1/2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
  • 50ml ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
  2. Πλένουμε  και καθαρίζουμε τη ρόκα και την κόβουμε σε κομμάτια των 6 εκατοστών.
  3. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το μαρούλι, τη ρόκα και τα καρύδια. Αλατίζουμε ελαφρά και ανακατεύουμε.
  4. Αλευρώνουμε ελαφρά τους κύβους χαλουμιού και τους ψήνουμε για 1 λεπτό περίπου σε ελαφρά λαδωμένο τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε στην άκρη.