Υλικά

  • Τρεις μεγάλες ντομάτες
  • Ένα κρεμμύδι
  • Κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Ένα αυγό
  • Αλεύρι
  • Μία σκελίδα σκόρδο
  • Δυόσμος
  • Βασιλικός
  • Μαϊντανός
  • Ρίγανη
  • Μία κουταλιά της σούπας κέτσαπ
  • Λάδι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε τις ντομάτες μας, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Τις βάζουμε σε σουρωτήρι για να φύγουν τα υγρά.
  2. Ανακατεύουμε τη ντομάτα με τα υπόλοιπα υλικά και βάζουμε λίγο αλεύρι ώστε να γίνει το μείγμα σαν κεφτές και να τους τηγανίσουμε.