Πολλές φήμες κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα για λουκέτο σε κατάστημα των γνωστών ζαχαροπλαστείων Max Perry. Ορισμένες από τις φήμες έκαναν λόγο για λουκέτο σε ένα τουλάχιστον κατάστημα λόγω της κρίσης.

Από την πλευρά τους τα Max Perry σημειώνουν ότι δεν υπήρξε το κλείσιμο κάποιου καταστήματος, ωστόσο όπως είναι εμφανές και από την ανακοίνωση της εταιρείας, κάποια καταστήματα franchising που δούλευαν με ανεξάρτητους επιχειρηματίες διέκοψαν τη συνεργασία με την εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο από τα καταστήματα που λειτουργούσαν με την επωνυμία στο Χαλάνδρι και στην Αγία Παρασκευή έχουν αλλάξει ή αλλάζουν με νέα επωνυμία.

Πάντως το τμήμα Μarketing και Επικοινωνίας της Max Perry επισημαίνει πως: «Κανένα “λουκέτο” δεν έχει υπάρξει σε κανένα κατάστημα της αλυσίδας μας, πολλώ μάλλον λόγω κρίσης».

Όπως προσθέτει σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προ λίγων ημερών : «Ως γνωστόν, η επιχείρησή μας αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται στην οικεία αγορά και με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (franchising) συνεργαζόμενη με τρίτους ανεξάρτητους επιχειρηματίες. Διάφοροι λόγοι, δύνανται να τερματίσουν αυτές τις επιχειρηματικές σχέσεις, για τις οποίες, εφόσον οι σχετικοί λόγοι είναι νομικοί, επιλαμβάνονται πάντα οι αρμόδιες αρχές, ώστε να “λάμψει” η αλήθεια, η οποία δικαιώνει τους κόπους και τις προσπάθειές μας τόσων ετών, για την ανάδειξή μας ως της μοναδικής στην Ελλάδα σύγχρονης αλυσίδας καταστημάτων με είδη σοκολάτας και ζαχαροπλαστικής.

Ευχαριστώντας για μια ακόμη φορά το κοινό που μας εμπιστεύεται ανελλιπώς τόσα έτη, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και “γλυκά”, όπως κάναμε έως σήμερα».