Για ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που επιχειρούν να πλήξουν την γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ και την συνεταιριστική οργάνωση  έκανε λόγο σε  συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος του Α.Σ. Βόλου Νικ. Πρίντζος. Όπως ανέφερε ο κ Πρίντζος, 4-5 άτομα και κάποια συμφέροντα κάνουν μεγάλη προσπάθεια , χρησιμοποιώντας ψευτιές και συκοφαντίες, με στόχο να πλήξουν την ΕΒΟΛ και να απαξιώσουν τα όργανα της Συνεταιριστικής οργάνωσης.

Ο κ. Πρίντζος ανέφερε τα προϊόντα της ΕΒΟΛ έχουν επικρατήσει στο μεγαλύτερο κομμάτι της ελληνικής αγοράς, στα νησιά , την Κρήτη και την Πελοπόννησο και επισήμανε ότι η ΕΒΟΛ είναι πλέον μια εμβληματική επιχείρηση.

Μάλιστα κατά τον ίδιο για φέτος καταγράφεται αύξηση έως και 20% στα κέρδη της.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον τηλεοπτικού σταθμού  και συγκεκριμένων δημοσιογράφων.

Ο ίδιος έκανε λόγο για πόλεμο συμφερόντων που γιγαντώνεται εναντίον της Οργάνωσης και εκτίμησε ότι κρύβονται άλλοι πίσω από αυτή την υπόθεση, επιχειρώντας να πλήξουν μια μικρή μονάδα πρότυπο.

Απαντώντας στις κατηγορίες που του αποδίδονται για απολύσεις ανέφερε ότι: «Με κατηγορούν ότι απολύω εργαζόμενους., στα 15 χρόνια απολύθηκαν τρία άτομα με όλες τις αποζημιώσεις. Δίνουμε μπόνους παραγωγικότητας και από 90 άτομα προσωπικό σήμερα είναι 137 γιατί αυξήθηκε η παραγωγή».