Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, η MetLife «έλαμψε» στην απονομή των Hellenic Responsible Business Awards 2016, που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά, σε μια από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις  για την επιβράβευση δράσεων εταιρειών κοινωνικής ευθύνης.

Η MetLife απέσπασε βραβείο στην κατηγορία Εκπαίδευση / Υποτροφίες για το έργο της Life Changer.

Πρόκειται για πολύ σημαντική διάκριση, καθώς η MetLife, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, «We Care», έχει ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια το πρόγραμμα «LifeChanger», το οποίο προωθεί ενεργά την ενημέρωση πάνω σε θέματα οικονομίας και οικονομικής διαχείρισης των νέων και στηρίζει ενεργά τη νεανική επιχειρηματικότητα.

mmetlife2
Κατά τη βράβευση της MetLife: (Από τα αριστερά προς τα δεξιά) Έλλη Νιχωρλή, Product & Marketing Specialist, MetLife, Ξενοφών Πετρόπουλος, Group Communications, ΣΕΤΕ, Σταύρος Μιχαηλίδης, Head of Communications & Marketing, MetLife

Μέσω του προγράμματος «LifeChanger» στην Ελλάδα, πάνω από 250 εθελοντές της MetLife, εργαζόμενοι και ασφαλιστικοί σύμβουλοι, έχουν πραγματοποιήσει μια σειρά επιμορφωτικών συναντήσεων και ενεργειών σε περισσότερους από 2000 μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί μεγάλη επιβράβευση για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας να ενισχύσει τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξέλιξης των νέων, καθώς αυτοί είναι που αποτελούν τη συνέχεια και το μέλλον της χώρας.

Στην Ελλάδα του σήμερα τέτοιες πρωτοβουλίες είναι που κάνουν τη διαφορά σε ποιοτικό επίπεδο επηρεάζοντας σημαντικά την κοινωνία και τα μέλη της.

Ο Σταύρος Μιχαηλίδης, διευθυντής επικοινωνίας της MetLife, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Οι νέοι είναι το μέλλον και η καλύτερη επένδυση για μια κοινωνία που έχει ανάγκη την καινοτομία και την αλλαγή.

Στη MetLife θα συνεχίσουμε και αυτή τη χρονιά μέσω του προγράμματος «LifeChanger» να προσφέρουμε μια διαφορετική οπτική στη ζωή των νέων και να βλέπουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες.»

Η MetLife με ενεργή παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο επιβεβαιώνει με τη διάκριση της τις καινοτόμες πρακτικές της και δεσμεύεται για ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη και κοινωνική ανάπτυξη και αυτή τη χρονιά.