Μέσα στο λαβύρινθο και την υπερπροσφορά των προγραμμάτων για την ασφάλιση κατοικίας, η Anytime προσφέρει πακέτα, που έχουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Ποια είναι αυτά;

Οικονομικά ασφάλιστρα

Όλα τα προγράμματα Anytime Home προσφέρουν ιδιαίτερα οικονομικά ασφάλιστρα και την καλύτερη σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής.

Ολοκληρωμένη λύση

Τα προγράμματα Anytime Home αποτελούν την απόλυτα αξιόπιστη λύση για την ασφάλιση της κατοικίας σας.

Περιλαμβάνουν όλες τις απαραίτητες καλύψεις που απαιτεί η τράπεζα και καλύπτουν πλήρως τόσο εκείνους, που έχουν στεγαστικό δάνειο, όσο και εκείνους που θέλουν να καλύψουν το σπίτι τους για κάθε κίνδυνο.

Απλότητα

Στην Anytime, η διαδικασία είναι εύκολη, αφού όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα.

Τόσο στο κομμάτι της σύναψης συμβολαίου, αφού μπορείτε να το κάνετε μέσω του site της Anytime ή με ένα απλό τηλεφώνημα, όσο και στο κομμάτι της αποζημίωσης, καθώς αυτή καταβάλλεται χωρίς γραφειοκρατία και πολύπλοκες διαδικασίες.

Επιπλέον, έχετε τη δυνατότητα επικοινωνίας, οποτεδήποτε χρειαστεί, για να λύσετε πιθανές απορίες σας.

Αξιοπιστία INTERAMERICAN

Τα προγράμματα Anytime Home, όπως και όλα τα προγράμματα της Anytime, έχουν τη σφραγίδα και την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Τα πακέτα Anytime Home

Η Anytime προσφέρει 3 προγράμματα ασφάλισης κατοικίας:

Economic

Το βασικό πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς, που έχετε στεγαστικό δάνειο. Είναι το βασικό πακέτο ασφάλισης, που απαιτούν οι τράπεζες.

Value

Το πλήρες πρόγραμμα ασφάλισης για στεγαστικά δάνεια. Καλύπτει το κτίριο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς, που έχετε στεγαστικό δάνειο, αλλά η τράπεζα σας απαιτεί επιπλέον καλύψεις (διαρροή/ θραύση σωληνώσεων, καιρικά φαινόμενα κ.α.)

Premium

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης για κάθε κίνδυνο. Καλύπτει το κτίριο και το περιεχόμενο της κατοικίας και απευθύνεται σε εσάς, που θέλετε να ασφαλίσετε το σπίτι σας για κάθε κίνδυνο.