Σε περιόδους οικονομικής δυσπραγίας, οι καταναλωτές προτιμούν να βάζουν μαχαίρι στις εξόδους τους με τα εστιατόρια και τις καφετέριες να πλήττονται περισσότερο από αυτές τις κινήσεις. Έτσι, πολλές επιχειρήσεις μπαίνουν στο χορό των προσφορών προκειμένου να διατηρήσουν την πελατεία τους στους δύσκολους οικονομικά καιρούς.

Μία από αυτές τις επιχειρήσεις είναι και ο όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου που συνεχίζει τη μείωση τιμών στον καφέ και σε άλλα είδη ευρείας κατανάλωσης σε όλα τα all day cafe του και προσφέρει ειδικά οικονομικά μενού τις καθημερινές για όλο το χειμώνα στους θαμώνες των εστιατορίων ΙΘΑΚΗ, DIONYSOS και BARAONDA.

Ενδεικτικά στα cafe οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: εσπρέσο – ελληνικός από 3.00€ σε 2.00€, καπουτσίνο/ νες καφέ από 4.50€ σε 3.50€, χυμός πορτοκάλι από 6.00€ σε 4.50€, αναψυκτικά από 4.00€ σε 3.50€, τοστ από 5.00€ σε 4.00€.

Ο όμιλος Βλάση Σταθοκωστόπουλου έχει προχωρήσει τέλος και σε ειδικά μενού με οικονομικές τιμές για τις καθημερινές στα εστιατόρια DIONYSOS, ΙΘΑΚΗ και BARAONDA.