Σοκ προκαλεί στην Κύπρο αποκάλυψη με στοιχεία για εκροή καταθέσεων, πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου, από εταιρεία που έχει συγγενικές σχέσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, της εφημερίδας «Χαραυγή» η εταιρεία Loutsios & Sons ltd ιδιοκτησίας του πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, φέρεται να έβγαλε από την Κύπρο μεγάλο χρηματικό ποσό που ξεπερνά τα 21 εκατ. ευρώ λίγο πριν την απόφαση για το κούρεμα!

Στο πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα με τίτλο «Αμείλικτα ερωτήματα» παρουσιάζει το σχετικό έγγραφο από τη Λαϊκή Τράπεζα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τρεις μέρες πριν το Εurogroup της 15ης Μαρτίου που αποφάσισε κούρεμα, η εν λόγω εταιρεία έσπασε 5 γραμμάτια στη Λαϊκή αξίας 21 εκατομμυρίων και τα έστειλε στο Λονδίνο!

Μετά τις δηλώσεις Σαρρή ότι η κυβέρνηση γνώριζε για το κούρεμα, δημιουργείται τεράστιο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης, όπως αναφέρει η εφημερίδα ενώ με ενδιαφέρον αναμένεται και η απάντηση από πλευράς του προεδρικού.

Πριν λίγες μέρες ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, δήλωνε ότι έχει στα χέρια του στοιχεία με όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό λίγες μέρες πριν το πρώτο Eurogroup που αποφασίστηκε το κούρεμα. Όπως είπε «έχω ονόματα, ποσά και ημερομηνίες», ενώ πρόσθεσε ότι θα δώσει τα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Δείτε εδώ όλες τις δραματικές εξελίξεις στην Κύπρο με συνεχή ενημέρωση από το newsbeast.gr