Με στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων, για 6η συνεχή χρονιά, ο Τομέας Εταιρικών Υποθέσεων της ΕΕΔΕ ανακοινώνει την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων στα Corporate Affairs Excellence Awards (CAEA) 2019, τα μόνα θεσμικά βραβεία της επικοινωνίας.

Αναγνωρίζοντας τον ρόλο και τη συμβολή της επικοινωνίας στην ενίσχυση της επιχειρηματικής απόδοσης και της εταιρικής φήμης, η φετινή διοργάνωση καινοτομεί και ενδυναμώνει περαιτέρω τον θεσμό, επεκτείνοντας τις συμμετοχές και σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

Τα Corporate Affairs Excellence Awards 2019 θα επιβραβεύσουν πρωτοβουλίες και προγράμματα επικοινωνίας που υλοποιήθηκαν και ολοκληρώθηκαν, πλήρως ή σε πιλοτικό επίπεδο, από 1η Ιανουαρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2018.

Από 7 Ιανουαρίου  μέχρι 15 Φεβρουαρίου 2019, φορείς, επιχειρήσεις, εταιρείες και σύμβουλοι επικοινωνίας που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και Κύπρο θα έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τα υποψήφια έργα τους σε 10 συνολικά  κατηγορίες βραβείων που καλύπτουν όλο το φάσμα της επικοινωνίας, επιτρέποντας τη συμμετοχή πολλών και διαφορετικών έργων, που έχουν μία κοινή στόχευση. Την ανάδειξη του ρόλου και της αξίας της επικοινωνίας σήμερα:

  1. Εταιρική Επικοινωνία (Corporate and Business Communications)
  2. Κοινωνική Διαμεσολάβηση & Συμμέτοχοι (Public Affairs & Stakeholder Engagement)
  3. Εσωτερική Επικοινωνία (Internal Communications)
  4. Έμμεση επικοινωνία προϊόντος/υπηρεσίας (Brand P.R.)
  5. Καλύτερη Χρήση των Social Media (Best Use of Social Media)
  6. Σχέσεις με MME (Media Relations)
  7. Επικοινωνιακή Διαχείριση Θεμάτων ή Κρίσης (Issue / Crisis Management)
  8. Πρόγραμμα / Δράση ΕΚΕ (CSR)
  9. Δράση/Πρόγραμμα Χαμηλού Κόστους (Low Budget)
  10. Διευρυμένη ή Πολυκαναλική Εταιρική Επικοινωνία (Corporate Integrated Communication)

Μέσα από μία πολυμετοχική διαδικασία αξιολόγησης, που περιλαμβάνει θεσμικούς φορείς και επαγγελματίες του χώρου, θα αναδειχθούν τα προγράμματα εκείνα που ξεχωρίζουν για τη στρατηγική, το σχεδιασμό, τα αποτελέσματα και την αξία που δημιουργούν τελικά για τις επιχειρήσεις, τον κλάδο, την αγορά και τους καταναλωτές.

Παράλληλα, θα απονεμηθούν ειδικές διακρίσεις από την Επιτροπή Αξιολόγησης, στις ακόλουθες κατηγορίες:

  1. Καλύτερη χρήση δεικτών επίδοσης (KPIs)
  2. Καινοτομία στην Επικοινωνία
  3. Έρευνα & Προγραμματισμός (Research & Planning)

Η Φωτεινή Μπαμπανάρα, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής των CAEA 2019, δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά και την προσδοκία για ακόμα περισσότερες συμμετοχές από σημαντικούς κλάδους σε Ελλάδα και Κύπρο, ξεκινά η φετινή διοργάνωση των Corporate Affairs Excellence Awards.

Ως ο μοναδικός θεσμός που απευθύνεται στο σύνολο των επαγγελματιών του χώρου των εταιρικών υποθέσεων και επιβραβεύει έργα με ουσιαστικό αποτύπωμα, δίνοντας το στίγμα της συμβολής της εταιρικής επικοινωνίας, πιστεύουμε ότι οι φετινές συμμετοχές θα δείξουν το δρόμο για την επόμενη ημέρα της Επικοινωνίας και των Εταιρικών Υποθέσεων».

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα caea-eede.gr.