Η Ελλάδα και η «Casablanca»

  • (0)

«Το νέο δάνειο προσθέτει ακόμα ένα τείχος»

Μία ατάκα από την ταινία «Casablanca» επικαλείται αρθρογράφος των Financial Times, χαρακτηρίζοντας «αδύνατους» τους στόχους που έθεσαν στην Ελλάδα «οι φίλοι της στις Βρυξέλλες και το Βερολίνο», όπως δηκτικά αναφέρει.

«Οι Γερμανοί έχουν αποκλείσει τα θαύματα» λέει στην ταινία «Casablanca» ο Βίκτωρ Λάζλο. «Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα» σχολιάζει το άρθρο.

«Το καλύτερο που μπορεί να ειπωθεί για το πακέτο διάσωσης 130 δισ. ευρώ είναι ότι προσθέτει ακόμη ένα τείχος πίσω από το οποίο η Ελλάδα έχει τεθεί σε καραντίνα και οι άλλες ευάλωτες χώρες της Ευρωζώνης μπορούν να ανασάνουν λίγο πιο εύκολα», σημειώνει το δημοσίευμα.

Η αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές»
www.alepouditsa.gr 

σxόλια αναγνωστών

ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ : 2
  • dimitris_london
    Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012, 20:18
    Κάποιος πρέπει να πει στους Φ.Τ. : THIS IS NOT CASABLANCA, THIS IS SPARTAAAAAAAAAAAAAAAA

    00

  • ANTIRISIAS
    Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012, 20:09
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ - ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ??? ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΑΚΡΙΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ.

    10

*#160;
H αλεπουδίτσα ξετρυπώνει τις προσφορές
 
Οι τιμές παρουσιάζονται με 15λεπτη καθυστέρηση. Πηγή: Globalsoft 

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ TICKER ΣΕ ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ »

 
 

follow us on

 
 
 

Τελευταία Νέα