Εντυπωσιακός ήταν ο απολογισμός για τη νέα συσκευασία της ΑΛΦΑ Weiss στα Packaging Innovation Awards 2017. Το κουτί των 500ml έφερε την καινοτομία στην απόλαυση με το «τέλειο σερβίρισμα» και απέσπασε τρία βραβεία:

  • Χρυσό στην κατηγορία «Drinks»
  • Ασημένιο στην κατηγορία «Packaging of New Products Launched in the Greek Market» («Συσκευασία για Εισαγωγή Νέων Αγαθών στην Ελληνική Αγορά»)
  • Χάλκινο στην κατηγορία «Packaging that Saves Food» («Συσκευασία για την Ποιότητα Αγαθού»)

odhfv;isdoh2

Όπως δήλωσε ο κ. Γιώργος Μακρυγιαννάκης, Marketing Manager της ΑΛΦΑ: «Το marketing είναι ο συνδυασμός της τέχνης και της επιστήμης.

Γνωρίζαμε ότι για να σερβίρεις σωστά μια Weiss πρέπει να αναδεύσεις τη φιάλη για να ζωντανέψει η μαγιά και να την απολαύσεις στο ειδικό ποτήρι της. Πώς θα διασφαλίσεις, όμως, τον ειδικό τρόπο σερβιρίσματος της Weiss σε περίπτωση που δεν έχεις το ποτήρι;

odhfv;isdoh3

Η απάντηση για την ΑΛΦΑ Weiss είναι απλή. Φέραμε τα πάνω-κάτω! Εισαγάγαμε μια νέα συσκευασία, τοποθετώντας ανάποδα το κουτί στο ράφι – με το καπάκι προς τα κάτω. Η αξία της ιδέας αυτής στην πράξη έγκειται στο γεγονός ότι ο καταναλωτής τακτοποιεί τις συσκευασίες «διαβάζοντας» σωστά το λογότυπο.

odhfv;isdoh1

Έτσι, για να απολαύσει κανείς την ΑΛΦΑ Weiss πρέπει να αναποδογυρίσει το κουτί, ζωντανεύοντας τη μαγιά!».