Η Visa, συμμετείχε και στήριξε το φετινό TEDxPanteionUniversity 2017, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου στον πολυμορφικό χώρο «Προορισμός Παπαστράτος», στον Πειραιά.

Με θέμα «Break the Pattern» σε μια προσπάθεια διάδοσης και υποστήριξης της διαφορετικότητας, το TEDxPanteionUniversity μέσα από ομιλίες και performances παρουσίασε ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένο και πάνε ένα βήμα μπροστά.

Visa2

Η Visa ως Χρυσός Χορηγός οργάνωσε workshop που είχε θέμα το μέλλον των πληρωμών και τις εξελίξεις της τεχνολογίας με τη συμμετοχή του κ. Νίκου Καμπανόπουλου, γενικού διευθυντή Visa για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Ο κ. Καμπανόπουλος αναφέρθηκε στα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχει η Visa, ενώ από την παρουσίαση δεν έλειψε η ανάλυση των νέων τεχνολογιών που έχουν εισχωρήσει στις ζωές μας και επηρεάζουν ολοένα και περισσότερο την καθημερινότητά μας.

Επίσης μίλησε για τις ενέργειες της Visa για την προώθηση της οικονομικής ένταξης σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και για θέματα χρηματοοικονομικής παιδείας και προϋπολογισμού. Το workshop έκλεισε με ένα τεστ γνώσεων.

«Με μεγάλη χαρά στηρίζουμε το έργο του Παντείου Πανεπιστημίου και το θεσμό TEDx PanteionUniversity που πραγματοποιείται φέτος για τρίτη φορά», δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος.

«Σκοπός μας ήταν να εμπνεύσουμε τους νέους ανθρώπους και να τους ενημερώσουμε σχετικά με τη σωστή διαχείριση των οικονομικών τους. Η οικονομική εκπαίδευση σε νεαρή ηλικία εξοπλίζει με τις γνώσεις που βοηθούν στις σωστές επιλογές – τέτοια γνώση είναι απαραίτητη για μια λειτουργική και αποτελεσματική οικονομία».