Η Alpha Bank γιορτάζει τα 10 χρόνια του Μεγαλύτερου Προγράμματος Επιβράβευσης Bonus στην ελληνική αγορά, το οποίο παραμένει εξαιρετικά επίκαιρο και πάντα πρώτο στην αναγνωρισιμότητα και στην αποδοχή του κοινού.

Η επιτυχία σε αριθμούς

Οι 4.500.000 Bonus εξαργυρώσεις από 1.000.000 πελάτες αποτυπώνουν την δύναμη του προγράμματος και την ικανοποίηση του κοινού. Οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώνουν πόντους όποτε και όπου επιθυμούν έχοντας κάθε φορά το μεγαλύτερο δυνατό όφελος, ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Στρατηγικοί συνεργάτες του Bonus είναι οι AB Βασιλόπουλος, Aegean, BP, Vodafone, notosgalleries, HERTZ, AXA Ασφαλιστική, Hondos Center και Κωτσόβολος.

Δύναμη του προγράμματος και η πληθώρα των «μικρότερων» συνεργατών του, ως προς τη συλλογή πόντων, (1 ευρώ=2 Bonus πόντους) με παρουσία σε όλη την Ελλάδα, όπως: Καλογήρου, Intersport, ΙΚΕΑ, Pizza Hut, Odeon Cinemas, T.G.I. Friday’s, Advance Pharmacies, ΛΗΤΩ, TOUS, Laura Ashley, The Body Shop, Autovision, Cellier, Kiosky’s, GANT, Lacoste, L’Occitane, EYΡΩΙΑΤΡΙΚΗ, Zoulovits, κ.λπ.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα συλλογής πόντων από παντού! Πόντοι δεν συλλέγονται μόνο από τη χρήση των καρτών σε κάθε συναλλαγή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και από άλλα προϊόντα της τραπεζικής σχέσεως (προθεσμιακή με Bonus, στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, προϊόντα bancassurance).

Δέκα χρόνια Bonus

alphabonus

Το Bonus γιορτάζει τα 10 χρόνια του και κάθε μήνα εξασφαλίζει εκπλήξεις και επιπλέον δώρα από Bonus Συνεργάτες,  ξεκινώντας με τον Κωτσόβολο μέσα στον Ιούνιο και συνεχίζοντας με τη Vodafone και τα Hondos Center κατά τον Ιούλιο, ενώ έχει προγραμματιστεί ενδιαφέρουσα συνέχεια μέχρι το τέλος του έτους.

Ο πελάτης σε κάθε συναλλαγή του σε ένα από τα 4.000 συνεργαζόμενα καταστήματα συμμετέχει σε αυτόματη κλήρωση και ενημερώνεται τη στιγμή της συναλλαγής του, από την απόδειξη, εάν είναι ένας από τους εκατοντάδες τυχερούς των μεγάλων δώρων.