Ο Όμιλος ΤΥΡΑΣ και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν την ανανέωση των συνεργασιών Συμβολαιακής Κτηνοτροφίας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ειδικότερα στο πρόγραμμα συμμετέχει η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. καθώς και η θυγατρική της  ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.» και τους διακριτικούς τίτλους «ΟΛΥΜΠΟΣ» και «ΡΟΔΟΠΗ», που διαθέτει παραγωγικές εκμεταλλεύσεις  στη Λάρισα και στην Ξάνθη, όπου και παράγονται προϊόντα γάλακτος από πρώτη ύλη γάλακτος εκμεταλλεύσεων  κτηνοτρόφων από  τις περιοχές της Θεσσαλίας, Ηπείρου και Β. Ελλάδος.

Η Βιομηχανία Γάλακτος ΤΥΡΑΣ Α.Ε., με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος (τυρί, γιαούρτη, κρέμα γάλακτος). Ο λεπτομερής επιχειρηματικός σχεδιασμός της σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση, τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι που διακρίνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες για την ανάπτυξή της.

H εταιρεία «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.» με έδρα  και παραγωγική εκμετάλλευση στη Λάρισα, επιβεβαιώνει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της και την ανοδική της πορεία,τη δέσμευσή της για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία πιστή στις αξίες της για σεβασμό προς τους καταναλωτές, τους εργαζόμενους και το περιβάλλον, επενδύει στην καινοτομία για την παραγωγή παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων.

Επίσης η παραγωγική μονάδα που η «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε.»  διατηρεί στην Ξάνθη συγκεντρώνει σχεδόν ολόκληρη την ποσότητα γάλακτος που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και του Έβρου. Το γαλακτοκομείο διαθέτει εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας, συνεργάζεται με κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού στο τομέα της συλλογής, επεξεργασίας και  συσκευασίας  του γάλακτος και με σύμμαχο τη φύση και την παράδοση, διασφαλίζει την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων.

Η ανανέωση των παραπάνω συνεργασιών  πιστοποιεί τη σταθερή βούληση της Τράπεζας για ενίσχυση κάθε υγιούς παραγωγικής προσπάθειας που συμβάλλει στην  ανάπτυξη του κλάδου της κτηνοτροφίας, ενώ παράλληλα ενισχύει τους κτηνοτρόφους με στόχο την παραγωγή κορυφαίας ποιότητας ελληνικών προϊόντων που ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις καταναλωτών στην εθνική και στη διεθνή αγορά.