Αναβλήθηκε, όπως φαίνεται, η συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμών με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ, παρά την αρχική ενημέρωση του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με το υπουργείο, οι εκπρόσωποι των θεσμών προγραμμάτιζαν συνάντηση σήμερα, στο χώρο διαμονής τους, με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ, του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Υγείας.

Ωστόσο, νεότερη ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, αναφέρει ότι «αναβλήθηκε η συνάντηση των εκπροσώπων των θεσμών με εκπροσώπους του ΤΑΙΠΕΔ», χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινήσεις.

Χτες, εκπρόσωποι των τεσσάρων θεσμών είχαν συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον υπουργό Οικονομίας, Γιώργο Σταθάκη. Αντικείμενο της συζήτησης ήταν το ζήτημα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, οι στόχοι για τα δημοσιονομικά μεγέθη, καθώς και οι ελληνικές προτάσεις για το ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Σύμφωνα με κυβερνητικό παράγοντα, κατά τη συνάντηση δεν ετέθη θέμα προαπαιτούμενων μέτρων.

Στο τραπέζι των συζητήσεων τέθηκαν και οργανωτικά θέματα, πώς δηλαδή θα πραγματοποιούνται οι συναντήσεις και πώς θα επιλύονται εγκαίρως προβλήματα που ανακύπτουν, προκειμένου για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών. Σύμφωνα, επίσης, με τον υπουργό Οικονομικών, «υπήρξε σύγκλιση σε κάποια σημεία, λιγότερη σύγκλιση σε κάποια άλλα. Η συζήτηση ήταν σε πολύ καλό κλίμα και θα συνεχιστεί».