Ένα διαφορετικό bazaar διοργανώνει το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου και προσκαλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» στις 6 και 7 Δεκέμβρη.

Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε χριστουγεννιάτικα είδη, είδη pet shop, βιβλία, χειροποίητα κοσμήματα, καλλυντικά, ρούχα, αξεσουάρ, είδη δώρων, αλλά και σπιτικό μπουφέ, για τον εμπλουτισμό του οποίου τα μέλη του συλλόγου ζητούν τη βοήθεια σας. Όποιος θα ήθελε να χαρίσει ένα πιάτο μπορεί να ενημερώσει με μήνυμα στην ιστοσελίδα του σωματείου στο facebook. Μάλιστα, αναφέρεται πως ότι προσφερθεί θα πωληθεί σε συμβολική τιμή και τα έσοδα θα πάνε στην τροφοδοσία των τετράποδών φιλοξενούμενων του.

Παράλληλα, στο bazaar μπορείτε να βρείτε τα ημερολόγια του συλλόγου για το 2015 και φούτερ με το λογότυπο τους (Σνούπι), αλλά και τους εθελοντές του, από τους οποίους μπορείτε να ενημερωθείτε για το έργο του φιλοζωικού σωματείου.

Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος» (Πολυχώρος Μηχανικής Καλλιέργειας), Θηβών 245 – Νίκαια (έναντι Village Park Ρέντη). Παρέχεται πάρκινγκ.
ΕΥΚΟΛΗ πρόσβαση με τα λεωφορεία: Β18, Γ18, 845, 803 ,852, 703.

Ώρες λειτουργίας: Από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.