Κουραστήκατε να βλέπετε το ζωάκι σας να… μένει το ίδιο; Όλοι κατά τη διάρκεια της ζωής μας θέλουμε κάτι διαφορετικό, έτσι κάνουμε αλλαγές στον εαυτό μας και στο σπίτι μας. Υπάρχουν και κάποιοι όμως που βαριούνται το κατοικίδιο τους και θέλουν να το μετατρέψουν σε… κάτι άλλο. Στη Ρωσία, αυτοί απευθύνονται σε ένα κομμωτήριο που μπορεί να κάνει «θαύματα».

Το συγκεκριμένο σαλόνι ομορφιάς στην Αικατερινούπολη αναλαμβάνει να μετατρέψει ζωάκια σε άλλα… ζωάκια ή ακόμη και σε έντομα! Αυτή είναι και η τελευταία «τρέλα» της μόδας πλέον. Ο τρόπος είναι απλός. Η Ντάρια Γκοτζ βάφει το τρίχωμα τους και το κουρεύει ανάλογα με το τι θέλει ο ενδιαφερόμενος, που βέβαια είναι ο ιδιοκτήτης, διότι αν το ζώο είχε τη δυνατότητα να μιλήσει μάλλον δύσκολα θα συμφωνούσε.

Η υπεύθυνη του κομμωτηρίου ανέλαβε να μετατρέψει τη Βάσκα από γάτα σε δράκο. Χρησιμοποιώντας φυτική βαφή –που δεν προκαλεί προβλήματα στα ζώα- την έκανε πράσινη με ορισμένες ρίγες και την κούρεψε και αναλόγως. Η ίδια μεταμόρφωσε και τη σκυλίτσα Μπέτι σε μέλισσα. «Ήταν… βαρετή (η Μπέτι), έτσι αποφασίσαμε να την κάνουμε πιο φωτεινή και αξιολάτρευτη. Την πήγαμε και την έβαψαν, κάνοντας τη να μοιάζει με μέλισσα. Απέκτησε χρώμα πλέον», τονίζει η Εκατερίνα Αϊντιμίροβα, το αφεντικό της σκυλίτσας.

Άντε να δούμε τι άλλο θα κάνουν μετά από μερικούς μήνες οι ιδιοκτήτες των εν λόγω κατοικίδιων, καθώς τόσο διατηρείται η βαφή στο τρίχωμα τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Η Βάσκα… πρασίνισε για να μοιάζει με δράκο και η Μπέτι πήρε ένα κιτρινωπό χρώμα και έγινε… μέλισσα.