Μια απίστευτη περιπέτεια με πρωταγωνιστή έναν ιδιόρρυθμο γάτο, έζησε μια οικογένεια στις ΗΠΑ, την Κυριακή.

Ο γάτος Lux επιτέθηκε σε ένα μωρό, αναγκάζοντας την οικογένεια να κλειστεί στην χκαι να καλέσει τον αριθμό έκτακτης βοήθειας, προκειμένου να αντιμετωπίσει το εξαγριωμένο ζώο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το παιδί του Lee Palmer τράβηξε την ουρά του γάτου. Ο βάρους 10 κιλών Lux εξαγριώθηκε, έβγαλε νύχια και όρμησε στο μωρό, γρατζουνώντας το στο κεφάλι.

Ο Palmer κλώτσησε τη γάτα προκειμένου να προστατεύσει το παιδί και τότε ο Lux «ξέφυγε από τα όρια», όπως χαρακτηριστικά είπε ο άντρας στο τηλεφωνικό κέντρο.

Ο Lee Palmer μαζί με τη φιλενάδα του, το μωρό και το σκύλο τους, «οχυρώθηκαν» στο υπνοδωμάτιο προκειμένου να προστατευτούν από το ζώο. Ο γάτος ακούγονταν να γρυλίζει την ώρα που ο έντρομος Palmer καλούσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Ένστολοι έφτασαν στο σπίτι και χρησιμοποίησαν μια παγίδα προκειμένου να πιάσουν τη γάτα. Ωστόσο, όσο παράδοξο και αν ακουστεί, η οικογένεια αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάτο.

Αρχικά θα επισκεφτούν κτηνίατρο ώστε να επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει φυσική αιτία πίσω από την επιθετικότητα του γάτου και κατόπιν ένας «κτηνίατρος-ψυχολόγος» θα επισκεφτεί τον 4χρονο γάτο!