Η συγκλονιστική φωτογραφία με ένα ζαρκάδι που το έχουν χτυπήσει με βέλος στο πρόσωπο κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και αποδεικνύει την διαστροφική πλευρά του ανθρώπου…

Το βέλος εκτοξεύθηκε με προφανή στόχο την εξόντωση του ζαρκαδιού που στάθηκε τυχερό και δεν επλήγη σε κάποιο ζωτικό σημείο του σώματός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πάρκο του Νιου Τζέρσεϊ και τις φωτογραφίες με το πληγωμένο ζαρκαδάκι τράβηξε η Susan Darrah που κάλεσε αμέσως τις αρχές για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο ζώο.

Όπως δήλωσε στα τοπικά Μέσα η Darrah το συγκεκριμένο ζαρκαδάκι εμφανιζόταν πολύ συχνά στην πίσω αυλή του σπιτιού της όπου και το είδε όταν το είχαν χτυπήσει με το βέλος.

Σύμφωνα με την αυτόπτη μάρτυρα οι αρχές που έφτασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να αιχμαλωτίσουν το τραυματισμένο ζώο και οι προσπάθειές τους να το εντοπίσουν και να του αφαιρέσουν το βέλος συνεχίζονται.

Η κ. Darrah επεσήμανε πως οι κυνηγοί στην περιοχή ποτέ δεν θα προέβαιναν σε μια τέτοια απάνθρωπη πράξη και πως αν έβλεπαν τον ένοχο σίγουρα θα τον παρέδιδαν στις αρχές.