Η εταιρία Κρύπτο ΑΕ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την LG Electronics Ελλάς ΑΕ ως διανομέας των φωτοβολταϊκών πλαισίων LG σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η Κρύπτο δραστηριοποιείται αποκλειστικά στη χονδρική πώληση Φ/Β πλαισίων και αντιστροφέων από επιλεγμένους προμηθευτές του εξωτερικού οι οποίοι είναι leaders στο χώρο τους.

Έχοντας ως στόχο να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της αγοράς και των πελατών της, η Κρύπτο εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της με σημαντικές συνεργασίες, αξιοποιώντας την προηγμένη υποδομή της, καθώς και την εμπειρία και τεχνογνωσία της, στον χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Με βάση αυτή τη λογική, η στρατηγικής σημασίας συνεργασία μεταξύ της Κρύπτο και της LG έχει ως απώτερο στόχο την ευρύτερη διάθεση ποιοτικών φωτοβολταϊκών πλαισίων στην αγορά, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές και σε σωστούς και ακριβείς χρόνους παράδοσης.

Η ποιότητα των πλαισίων LG η οποία βασίζεται στη θετική ανοχή ισχύος 0 έως +3%, με γραμμική εγγύηση 25 ετών και εγγύηση υλικού 10 ετών, τοποθετεί την LG στις πρώτες προτιμήσεις των συνεργατών – εγκαταστατών μας για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, τόσο σε στέγες όσο και σε φωτοβολταϊκά πάρκα.